نمایشگر دسته ای مطالب
نمایشگاه و فروشگاه تولیدات و توانمندی های معلولین استان یزد
نمایشگاه و فروشگاه تولیدات و توانمندی های معلولین استان یزد
ارائه تولیدات و صنایع دستی دانش آموزان استثنایی استان همزمان با افتتاح نمایشگاه عرضه و فروش محصولات معلولین استان با حضور رئیس سازمان بهزیستی کشور .
به مناسبت هفته بهزیستی اولین نمایشگاه و فروشگاه دائمی محصولات جامعه هدف بهزیستی استان یزد با حضور رئیس سازمان بهزیستی کشور افتتاح شد .
در بخشی از این مراسم رئیس آموزش و پرورش استثنایی استان به عنوان نماینده موسسه غیر انتفاعی و غیر دولتی غدیر و شرکت تعاونی چند منظوره دانش آموزی دستاورد گزارشی از روند ایجاد و توسعه این شرکت تعاونی با هنکاری بهزیستی استان جهت تحت پوشش قرارد دادن معلولین و مددجویان تحت پوشش بهزیستی و آموزش و پرورش استثنایی استان ارائه کردند.
قابل ذکر است در این نمایشگاه دو غرفه جهت عرضه و فروش محصولات و تولیدات مدارس و دانش آموزان استثنایی تحت پوشش آموزش و پرورش استثنایی استان اختصاص داده شده است.