محتوای ویژه

معاون وزیر آموزش و پرورش: عنوان کرد ۲ هزار و ۸۰۰ دانش آموز طیف اُتیسم در کشور مشغول به تحصیل هستند

معاون وزیر آموزش و پرورش: عنوان کرد ۲ هزار و ۸۰۰ دانش آموز طیف اُتیسم در کشور مشغول به تحصیل هستند


معاون وزیر و رییس سازمان آموزش و پرورش استثنایی گفت: هم اکنون ۲ هزار و ۸۰۰ دانش آموز طیف اُتیسم در ۵۸ مدرسه خاص این گروه دانش آموزی در ۴۰۰ کلاس درس ضمیمه کشور در حال تحصیل هستند.

به گزارش روابط عمومی اداره کل آموزش وپرورش استان یزد، دکتر سید جواد حسینی در مراسم

افتتاح پنجاه و هشتمین مدرسه طیف اتیسم کشور  ضمن تقدیر از خیرین در نهضت مدرسه سازی گفت: در کشورهای توسعه یافته تمامی پروژه ها پیوست آموزش و پرورشی دارند و جای خوشحالی است که در استان یزد نیز مقرر شده است تمام  پروژه ها پیوست آموزش و پرورش داشته باشند.

حسینی با بیان ویژگی های مدرسه اتیسم شهر یزد گفت: این پروژه یک مجتمع آموزشی است که تمامی مقاطع تحصیلی از پیش دبستانی تا دبیرستان را شامل می شود.

وی افزود: مخاطبین این مجتمع آموزشی دانش آموزان با نیازهای ویژه در طیف اتیسم هستند و آموزش این دانش آموزان تخصصی ترین، سخت ترین و پر هزینه ترین نوع آموزش ها است.

حسینی در ادامه گفت: در این مجتمع آموزشی تمامی امکانات آموزشی، ورزشی و توانبخشی از جمله استخر ورزشی، اتاق کاردرمانی ، اتاق بازی و سالن کنفرانس پیش بینی و ساخته شده است.

معاون وزیر با بیان اینکه با افتتاح این مجتمع آموزشی تعداد مدارس مستقل اتیسم کشور به ۵۸ مدرسه رسید گفت: ۲ هزار و ۸۰۰ دانش آموز طیف اتیسم کشور در ۵۸ مدرسه خاص اتیسم و ۴۰۰ کلاس ضمیمه در حال تحصیل هستند و تعداد مدارس خاص اتیسم تا پایان سال به ۷۰ مدرسه خواهد رسید.

وی افزود: آموزش رسمی دانش آموزان طیف اتیسم از سال ۱۳۸۲ آغاز شده است و از آن زمان تاکنون پوشش تحصیلی این دانش آموزان ۲ هزار و ۵۰۰ درصد رشد داشته است.

حسینی با بیان اینکه خیرین در قلب آموزش و پرورش جای دارند گفت: یک سوم مدارس کشور توسط خیرین ساخته شده است و در برخی استان ها  نیز هفتاد درصد مدارس استثنایی توسط خیرین احداث شده است.

وی افزود:  ساختمان مدرسه اتیسم حاج احمد زرکش یزد نیز با همت فرزند مرحوم زرکش احداث شده است و تجهیزات این مدرسه توسط سازمان نوسازی مدارس تامین شده است.

حسینی در ادامه خواستار تامین تجهیزات بیمارستان فرهنگیان خیر ساز استان یزد  شد و گفت: برای تکمیل اتاق عمل این بیمارستان پنج میلیارد تومان  از سوی آموزش و پرورش پرداخت  خواهد کرد  و امید است باقی اعتبار از سوی استان تامین شود.

جانشین وزیر در طرح هدایت با بیان اینکه استان یزد رتبه اول در اهدای تجهیزات هوشمند ارتباطی به دانش آموزان کم برخوردار را دارد گفت: سال گذشته با همت خیرین، نهادها و دستگاه های اجرایی ۱۲ هزار و ۵۰۰ تبلت  در استان یزد به دانش آموزان کم برخوردار اهدا شد.

وی افزود:  هنوز نزدیک به ۲ هزار تبلت دیگر  در این استان نیاز است که نیمی از اعتبار آن توسط وزارت آموزش و پرورش و باقیمانده اعتبار نیز از طریق منابع درون استانی تامین خواهد شد.

گفتنی است:مجتمع آموزشی خیر ساز حاج احمد زرکش اولین آموزشگاه استاندارد برای دانش آموزان طیف اتیسم استان یزد است که در زمینی به مساحت ۵ هزار متر مربع و زیر بنای یک هزار و ۸۶۰ متر مربع در ۱۲ کلاس و با اعتبار بیش از ۷ میلیارد تومان توسط فرزند  مرحوم حاج احمد زرکش ساخته شده است.